Počele prijave za akciju Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku Počele prijave za akciju Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku
PETRINJA – Volimo Petrinju za ljepšu Hrvatsku i ove godine, ponajprije krenuvši od svojih vrtova, domova, uredskih prostora, seoskih okućnica. Turistička zajednica grada Petrinje... Počele prijave za akciju Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku

PETRINJA – Volimo Petrinju za ljepšu Hrvatsku i ove godine, ponajprije krenuvši od svojih vrtova, domova, uredskih prostora, seoskih okućnica. Turistička zajednica grada Petrinje poziva vas da se prijavite na natjecanje za najuređenije okućnice, balkone, vrtne detalje, javne objekte, izloge, okućnice na selu, turističke objekte, turističku ponudu ili zanimljivost i djelatnike u turizmu.

Cilj akcije je očuvanje, unapređenje i podizanje kvalitete životnog i turističkog prostora te očuvanja i zaštite okoliša. Za sve informacije i prijave javiti se možete do 11. lipnja 2018. u Turističkom uredu, Trg dr. Franje Tuđmana 4 i na telefonski broj 815-431. Budite i vi dio akcije Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku.

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.