Podrška „Vatrenima“ i od djelatnika Grada Petrinje Podrška „Vatrenima“ i od djelatnika Grada Petrinje
PETRINJA – Djelatnici u zgradi gradske uprave u Gundulićevoj ulici 2 na simboličan način, u prepoznatljivim kockicama, dali su podršku „Vatrenima“ uoči predstojeće utakmice... Podrška „Vatrenima“ i od djelatnika Grada Petrinje

PETRINJA – Djelatnici u zgradi gradske uprave u Gundulićevoj ulici 2 na simboličan način, u prepoznatljivim kockicama, dali su podršku „Vatrenima“ uoči predstojeće utakmice protiv Francuske (nedjelja, 15. srpnja, 17 sati) u završnici Svjetskog prvenstva u Rusiji.

„Svi smo pod dojmom velike pobjede i hvala svim dečkima koji su se stvarno borili i „Vatreni“ su pokazali kako se voli domovina jednim kvalitetnim radom i pristupom i mogu reći, svi navijači koji su došli i izašli na ulice, dali svoj glas, obukli se u naše kockice, to je ono što nas na kraju čini zadovoljnima i neka nam bude poticaj i neka nam naša reprezentacija bude vječna inspiracija svojim rezultatom i da svi izvučemo jednu predivnu pouku. Zato smo i mi, djelatnici Grada, tu uz „Vatrene“, ali i sve navijače.“ – kazao je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Još jednom je pozvao sve neka dođu na Gradski rukometni stadion: „Od prvog dana smo krenuli na stadionu, možda kada se nije toliko vjerovalo u reprezentaciju, kada nas je bilo jako malo, ali sada je tribina skoro premala. Znam da će neki reći, zašto to nije na Trgu hrvatskih branitelja, ali skoro 1500 ljudi sjedi i gleda i uživa u ambijentu koji je prirodan i predivan. Stoga pozivam sve Petrinjke i Petrinjce, sve drage prijatelje, obucite se u kockasto i dođite na rukometni stadion. Imat ćemo odličnu glazbu, DJ-a, odnosno dobru feštu gdje će biti u izobilju i hrane i pića, te zajedno želimo proslaviti ovaj veliki uspjeh.“

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.