„Poklonimo ljubav i dobrotu jedni drugima“ stoji u čestitci Branislava Sekulića „Poklonimo ljubav i dobrotu jedni drugima“ stoji u čestitci Branislava Sekulića
PETRINJA – Čestitku za blagdan Uskrsa uputio je predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Petrinje Branislav Sekulić, a u čestitci stoji: „Cijenjene sugrađanke i... „Poklonimo ljubav i dobrotu jedni drugima“ stoji u čestitci Branislava Sekulića

PETRINJA – Čestitku za blagdan Uskrsa uputio je predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Petrinje Branislav Sekulić, a u čestitci stoji:

„Cijenjene sugrađanke i sugrađani, poštovani i dragi prijatelji,
želim Vama i Vašim obiteljima, prijateljima i svim ljudima dobre volje da uzvišenost i svjetlost koju donosi uskrsnuće Isusa Krista obasja Vaše domove, a Vašim dušama i srcima daruje zdravlje, optimizam i nadu. Poklonimo ljubav i dobrotu jedni drugima, pokažimo toleranciju i praštanje u svakodnevnom radu i životu, baš onako kako simbolizira ovaj najveći kršćanski blagdan.

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam Branislav Sekulić, predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Petrinje.“

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.