Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drva_ww

Policija ih zatekla u krađi drva u Starom Selu Topuskom

STARO SELO TOPUSKO – Policijski službenici su u subotu 30.svibnja u šumi na području mjesta Staro Selo Topusko zatekli dvojicu državljana Bosne i Hercegovine, starosti 33 i 36 godina. Zbog nezakonitog prelaska državne granice i kaznenog djela krađe, oni su uhićeni i dovedeni u nadležnu policijsku postaju gdje je provedeno kriminalističko istraživanje.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su tijekom mjeseca svibnja u više navrata šumskim putem nezakonito prelazili državnu granicu iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku, na području šume u mjestu Staro Selo Topusko, gdje su u šumi posjekli 19 stabala hrasta i dva stabla graba, pričinivši vlasniku štetu oko 3400 kuna.

Oni su u subotu, 30. svibnja, u poslijepodnevnim satima neregistriranim traktorom i prikolicom nezakonito prešli državnu granicu gdje su u šumi na prikolicu utovarili jedan dio posječene drvne mase s kojom su krenuli prema granici Bosne i Hercegovine u čemu ih je spriječila policija.
Zbog ove krađe obojica su uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X