Policija objavila više detalja o prometnoj nesreći u Gori Policija objavila više detalja o prometnoj nesreći u Gori
PETRINJA – Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je više detalja o prometnoj nesreći koja se dogodila 7.srpnja oko 16:50 sati u mjestu Gora u kojoj... Policija objavila više detalja o prometnoj nesreći u Gori

PETRINJA – Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je više detalja o prometnoj nesreći koja se dogodila 7.srpnja oko 16:50 sati u mjestu Gora u kojoj je 71-godišnji muškarac upravljajući osobnim automobilom, nakon krivudanja po cesti sletio u kanal te je pronađen mrtav.

Obavljenom obdukcijom je utvrđeno da je isti preminuo zbog moždanog udara, uslijed čega je došlo do slijetanja vozila. Slijedom navedenog iz Policije ističu kako ovaj događaj nema obilježja prometne nesreće.

Podsjetimo, u subotu, 7. srpnja oko 16.50 sati u mjestu Gora, na petrinjskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Muškarac star 71.godinu je upravljao osobnim automobilom sisačkih registracija i u jednom trenutku iz neutvrđenog razloga autom počeo krivudati po cesti, da bi sletio udesno u odvodni kanal, a potom u prevrtanju vozilom udario u betonski stup javne rasvjete, gdje se zaustavio.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.