Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policija pronašla kradljivce hrastovih planjki, kradljivca automobila i dvojicu razbojnika

SISAK – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakom i 51-godišnjakom s područja Karlovca, utvrđeno je da su s ponedjeljak na utorak, 11./12. svibnja, u mjestu Pješčanica, na štetu 60-godišnjeg muškarca počinili krađu. Naime, njih se sumnjiči da su sa zidova drvene kuće motornom pilom izrezali oko tri kubna metra hrastovih planjki koje su prodali na području Velike Gorice, gdje su i pronađene. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 5000 kuna, a protiv osumnjičenih slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao dopuna kaznene prijave.

Jučer, 25. svibnja, policiji je prijavljena krađa vozila koja se dogodila s nedjelje na ponedjeljak, 24./25. svibnja, kada je nepoznati počinitelj s parkirališta trgovačkog centra u Ulici Marijana Cvetkovića u Sisku, pomoću istog ili sličnog ključa otključao vozilo sisačkih registracija vlasništvo 57-godišnjaka s kojim se udaljio. Brzom reakcijom policije, vozilo je pronađeno istog dana u Ulici Ognjena Price u Sisku kod 29-godišnjaka. Vozilo je oduzeto i vraćeno vlasniku, a osumnjičeni će zbog ove krađe biti kazneno prijavljen nadležnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u suradnji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku dovršili višemjesečno kriminalističko istraživanje nad dvije mlađe muške osobe i jednom ženskom osobom. Naime, njih se sumnjiči da su 15. siječnja, u večernjim satima u mjestu Mala Paukova, počinili kazneno djelo Razbojništvo na štetu starijih supružnika (86-godišnjaka i 81-godišnjakinje). Kazneno djelo je počinjeno na način da su provalili u obiteljsku kuću, te uz uporabu sile savladali supružnike, vezali ih, nakon čega su ispreturali stvari u kući i ukrali više tisuća eura. Potom su oštetili kućni telefon, onemogućili im da pozovu policiju i udaljili se u nepoznatom smjeru. Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Razbojništvo, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X