Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policija pronašla muško tijelo u Savi, riječ je o 72-godišnjem ribiču

MLAKA – Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke su priopćili kako su danas u jutarnjim satima u mjestu Mlaka u rijeci Savi pronašli muški leš. Na mjestu pronalaska policijski službenici su obavili očevid, a prepoznavanjem je utvrđeno da se radi o 72-godišnjem muškarcu koji je u subotu 20.lipnja, pecajući ribu, zajedno sa čamcem se prevrnuo i potonuo.

Podsjetimo, iz Policije su u nedjelju izvijestili kako je građanin dojavio kako se u mjestu Mlaka, 72-godišnji muškarac, pecajući ribu u plastičnom čamcu prevrnuo u rijeku Savu i nakon kraćeg vremena zajedno sa čamcem potonuo. Na mjesto događaja su izašli pripadnici HGSS-a i policijsko službeno plovilo koji su intenzivno tragali za 72-godišnjakom.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X