Policija provela akciju nadzora brzine kretanja vozila, najviše prekršaja utvrđeno u Sisku Policija provela akciju nadzora brzine kretanja vozila, najviše prekršaja utvrđeno u Sisku
U srijedu, 8. kolovoza od 7 do 11 sati, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila,... Policija provela akciju nadzora brzine kretanja vozila, najviše prekršaja utvrđeno u Sisku

U srijedu, 8. kolovoza od 7 do 11 sati, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila, koja je bila koordinirana s dvjema susjednim policijskim upravama Bjelovarsko-bilogorskom i Požeško-slavonskom. Utvrđeno je 112 prometnih prekršaja, od kojih se 107 odnosilo na ciljane prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja.

Na području Siska je evidentirano najviše prekršaja i to 43, potom 30 na području Kutine, 27 na području Petrinje, pet na području Gvozda te po jedan prekršaj na području Dvora i Hrvatske Kostajnice.

Najveća izmjerena brzina kretanja od 184 km/h tijekom ove akcije je utvrđena na autocesti A3, za osobni automobil njemačkih registracija kojim je upravljao 47-godišnji hrvatski državljanin.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.