Policija provodi daljnje radnje radi utvrđivanja okolnosti nesreće u Husainu Policija provodi daljnje radnje radi utvrđivanja okolnosti nesreće u Husainu
KUTINA – U šumi na području mjesta Husain jučer u 9 sati pronađen je izgoreni osobni automobil i tri karbonizirana tijela. Očevid na mjestu... Policija provodi daljnje radnje radi utvrđivanja okolnosti nesreće u Husainu

KUTINA – U šumi na području mjesta Husain jučer u 9 sati pronađen je izgoreni osobni automobil i tri karbonizirana tijela. Očevid na mjestu događaja vodila je zamjenica županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku, u suradnji s policijskim službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke i vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“, te su po njenom nalogu tijela prevezena na prosekturu Opće bolnice Sisak radi obdukcije i identifikacije.

Po nalogu i u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku provode se daljnje radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.