Policija traga za lopovom koji je u Petrinji ukrao motornu pilu Policija traga za lopovom koji je u Petrinji ukrao motornu pilu
PETRINJA – Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je od 15. listopada do 28. studenog u Sisačkoj ulici u Petrinji, iz otključane dvorišne prostorije... Policija traga za lopovom koji je u Petrinji ukrao motornu pilu

PETRINJA – Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je od 15. listopada do 28. studenog u Sisačkoj ulici u Petrinji, iz otključane dvorišne prostorije ukrao motornu pilu. Oštećeni 66-godišnjak materijalnu štetu procjenjuje na oko 5000 kuna te je od njega zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

Od sredine lipnja pa do kraja studenoga u šumi u Gornjoj Jelenskoj, grad Popovača, nepoznati je počinitelj srušio i ukrao 15 stabala hrasta kitnjaka, vrijednosti 7600 kuna. Od odgovorne osobe oštećene šumarije zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe, a za počiniteljem se traga.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.