Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policija u Glini zaustavila 26-godišnjeg alkoholiziranog vozača iz Petrinje

GLINA – U petak 15.svibnja oko 17 sati u Glini se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 26-godišnji vozač iz petrinje, upravljao osobnim automobilom bez registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,55 promila.

On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sišao s kolnika na travnatu površinu, vozilom probio žičanu ogradu i udario u košnice za pčele koje su se nalazile u dvorištu 77-godišnjaka. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

U nedjelju, 17. svibnja, oko 2 sata iza ponoći, u Zagrebačkoj ulici u Novskoj, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 22-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,62 promila.

Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio novčanom kaznom od 9000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X