Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Policija u mjestu Gora utvrdila prometni prekršaj

GORA – Policijski službenici su jučer 27.svibnja oko 10 sati i 30 minuta u mjestu Gora na petrinjskom području, zaustavili teretno vozilo sisačkih registracija, vlasništvo 50-godišnjaka kojim je upravljao 37-godišnji muškarac s područja Petrinje.

Izvršenom provjerom je utvrđeno da upravlja vozilom kojem je istekla valjanost tehničke ispravnosti i osiguranje (2016. godine) i prije stjecanja prava na upravljanje vozilima „C“ kategorije.

Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, dok će protiv vlasnika vozila biti podnijet obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o obaveznom osiguranju u prometu i  Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X