Policija u proteklih danima zabilježila nekoliko krađa Policija u proteklih danima zabilježila nekoliko krađa
SISAK – Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 10.do 13.prosinca u Gornjoj Gračenici provalio u vikendicu 70-godišnjeg vlasnika i ukrao nekoliko desetaka boca alkoholnog... Policija u proteklih danima zabilježila nekoliko krađa

SISAK – Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 10.do 13.prosinca u Gornjoj Gračenici provalio u vikendicu 70-godišnjeg vlasnika i ukrao nekoliko desetaka boca alkoholnog pića, rakijski kotao i druge predmete. Oštećeni materijalnu štetu procjenjuje na oko 3000 kuna. Jučer je nepoznati počinitelj u Kutinskoj Lipi provalio u obiteljsku kuću 47-godišnjeg vlasnika iz koje je ukrao nakit vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je zaprimila kaznene prijave zbog krađa te se za nepoznatim počiniteljima traga.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je također jučer u poslijepodnevnim  satima nasilno ušao u obiteljsku kuću u Gornjoj Bučici te ukrao televizor, mobitel, novac i nakit. Oštećena 74-godišnjakinja materijalnu štetu procjenjuje na oko 5000 kuna.

Nepoznati počinitelj je od 10. listopada do 22. studenoga u šumi pored Gušća na sisačkom području, motornom pilom posjekao 46 stabala poljskog jasena i devet stabala hrasta lužnjaka, koje je potom izrezao u trupce i odvezao u nepoznatom smjeru. Po dostavljenom odštetnom zahtjevu nadležne šumarije materijalna šteta iznosi 19.972 kune, od odgovorne osobe je zaprimljena kaznena prijava, a za  počiniteljem se traga.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.