Policija u proteklim danima zabilježila niz krađa Policija u proteklim danima zabilježila niz krađa
SISAK – Nepoznati počinitelj je u Novskoj ove subote 4.kolovoza oko 13 sati u ugostiteljskom objektu koji se preuređuje, iskoristio nepažnju i odsutnost 38-godišnjeg... Policija u proteklim danima zabilježila niz krađa

SISAK – Nepoznati počinitelj je u Novskoj ove subote 4.kolovoza oko 13 sati u ugostiteljskom objektu koji se preuređuje, iskoristio nepažnju i odsutnost 38-godišnjeg vlasnika te mu ukrao dva mobitela. Šteta počinjena ovom krađom procjenjuje se na oko 3400 kuna.

Na Stočnom sajmu u Popovači istoga dana nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 70-godišnjeg muškarca te mu ukrao novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem u domaćoj i stranoj valuti.

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 25.ožujka do 4.kolovoza u mjestu Pecka, iskoristio odsutnost 47-godišnjeg vlasnika i na njegovom posjedu demontirao i srušio drvenu kući te ukrao veću količinu hrastove građen. Vlasnik štetu procjenjuje na oko 20 tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je u nedjelju 5.kolovoza u Sisku provalio u prostorije sportskog kluba u Mihanovićevoj obali gdje je iz zida demontirao i ukrao slavine. Odgovorna osoba kluba, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 4000 kuna.

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u noći s petka na subotu, 3./4.kolovoza u Novskoj, iskoristio odsutnost ukućana i provalio u obiteljsku kuću 42-godišnjeg vlasnika, uzeo ključeve automobila parkiranog u garaži i njime se odvezao u nepoznatom smjeru.

U noći s četvrtka na petak, 2./3.kolovoza, nepoznati počinitelj je na radilištu u mjestu Piljenice, provalio u rezervoar goriva na dva radna stroja i jednog kamiona, iz kojih je ukrao gorivo i dva akumulatora. Odgovorna osoba oštećenog trgovačkog društva štetu procjenjuje na oko 4700 kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca u dobi od 26, 29 i 33 godine utvrđeno je da su na štetu trgovačkog društva sa zagrebačkog područja počinili krađu. Njih se sumnjiči da su tijekom ožujka i travnja 2016. godine u šumi u mjestu Ostrožin, općina Gvozd, posjekli i ukrali 252 stabla hrasta i bukve, čime su navedeno trgovačko društvo, u čijem je šuma vlasništvu, oštetili za oko 126.900 kuna. Zbog počinjene krađe protiv osumnjičenih je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.