Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Policija zabilježila dvije provale u nogometne klubove i dvije krađe u vlaku

SISAK – Nepoznati počinitelj provalio je u prostorije nogometnog kluba u Topolovcu u noći s petka na subotu, 27./28.rujna. Iz prostorija je ukrao dva motorna trimera i razni alat. Odgovorna osoba oštećenog kluba, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 10 tisuća kuna. Policiji je također prijavljena i provala u prostorije nogometnog kluba u sisačkim Selima. Tamo je nepoznati počinitelj provalio iste noći te je iz njihovih prostorija ukrao samohodnu traktorsku kosilicu, sokove i zvučnik. Odgovorna osoba oštećenog kluba, od koje je također zaprimljena kaznena prijava, procjenjuje štetu na oko 10 tisuća kuna.

Policiji je prijavljena krađa novca iz putničkog vlaka koji prometuje na relaciji Zagreb-Vinkovci. Naime, nepoznati je počinitelj početkom mjeseca rujna, iskoristio nepažnju 41-godišnjakinje kojoj je ukrao novac. Traga se i za počiniteljem koji je u putničkom vlaku koji prometuje na relaciji Zagreb – Vinkovci, u noći sa subote na nedjelju 28./29. rujna, iskoristio nepažnju 32-godišnjakinje i ukrao dva mobitela. Protiv počinitelja zbog krađa, Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti će podnijete kaznene prijave.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X