Policija zabilježila dvije provale, zatekla 18-godišnjaka s drogom, priveli vozača sa 1,54 promila Policija zabilježila dvije provale, zatekla 18-godišnjaka s drogom, priveli vozača sa 1,54 promila
SISAK – U srijedu, 17. srpnja, u noćnim satima u Popovači, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je ukrao veću... Policija zabilježila dvije provale, zatekla 18-godišnjaka s drogom, priveli vozača sa 1,54 promila

SISAK – U srijedu, 17. srpnja, u noćnim satima u Popovači, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je ukrao veću količinu cigareta. Od odgovorne osobe zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga. Istoga dana, u popodnevnim satima, u Sisku, nepoznati počinitelj je u trgovini kozmetičkih artikala ukrao razne parfeme. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 8.500 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

U srijedu, 17. srpnja oko 22 sata, u Ulici Matije Gupca u Sisku, policijski službenici su zaustavili sobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 29-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,54 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskog suda biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

U srijedu, 17. srpnja oko 11 sati, na sisačkom području u mjestu Lekenik, za vrijeme izvođenja radova na obiteljskoj kući, 60-godišnji muškarac je uslijed pada s aluminijskim ljestava zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Na mjestu događaja je obavljen očevid u suradnji s inspektoricom zaštite na radu. Policija će o ovom slučaju Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Danas, 18. srpnja, u jedan sat iza ponoći, u Kutini, policijski službenici su zatekli 18-godišnjeg mladića u neovlaštenom posjedovanju 107 grama droge marihuane, 0,8 grama droge amfetamina, tzv. speed i 1 gram droge psilobicina tzv. gljive. Od 18- godišnjeg mladića, droga je oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljeni nadležnom sudu.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.