Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Policija zabilježila krađu drva, dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom

SISAK – Policiji je prijavljena krađa drva počinjena u razdoblju od 15.svibnja 2015.godine do 10.svibnja ove godine i to u šumi na području Lekenika, u kojoj je nepoznati počinitelj posjekao 12 stabala hrasta, čime je vlasnika šume oštetio za oko 65.000 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U razdoblju od 1. do 19. svibnja u Lekeniku, nepoznati je počinitelj razbio LCD ekran koji služi za upravljanje konfiguracijom punjača za električne bicikle. Od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na oko 67.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga. U utorak, 19. svibnja, oko 2.30 sati u Kutini, nepoznati je počinitelj razbio kameru na bankomatu. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 5000 kuna zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s područja Siska. Naime, njega se sumnjiči da je u noći s nedjelje na ponedjeljak, 12./13. travnja ispred zgrade u Ulici Tina Ujevića u Sisku ukrao moped. Također ga se sumnjiči da je u noći sa srijede na četvrtak, 22./23. travnja zajedno sa 19-godišnjakom, u Sisku u Vinogradskoj ulici ukrao parkirani moped. Protiv njih slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku.

Jučer, 19. svibnja, oko 16 sati, u mjestu Majur, na području Hrvatske Kostajnice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 58-godišnji vozač s područja Hrvatske Kostajnice, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 0,68 promila. On je vozeći unatrag udario u parkirano osobno vozilo, a potom i u vodovodni hidrant. Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X