Policija zaustavila dvojicu muškaraca, kod njih pronašla 5,4 kilograma duhana Policija zaustavila dvojicu muškaraca, kod njih pronašla 5,4 kilograma duhana
LEKENIK – U nedjelju, 12. svibnja oko 11 sati i 30 minuta, policijski službenici su u Lekeniku zaustavili teretni automobil sisačkih registracija, kojim je... Policija zaustavila dvojicu muškaraca, kod njih pronašla 5,4 kilograma duhana

LEKENIK – U nedjelju, 12. svibnja oko 11 sati i 30 minuta, policijski službenici su u Lekeniku zaustavili teretni automobil sisačkih registracija, kojim je upravljao 54-godišnji vozač, dok mu je suvozač bio 25-godišnjak.

Pregledom vozila uočena je torba u kojoj se nalazilo 15 vrećica ispunjenih sitno rezanim duhanom, bez duhanskih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske, a za koje je utvrđeno da pripadaju 25-godišnjaku.

Duhan, ukupne težine 5,4 kilograma, mu je oduzet, a on je zbog sumnje u nedozvoljenu trgovinu uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.