Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policiji prijavljena krađa drva i provala u trgovinu, upravljao biciklom sa 2,89 promila

SISAK – Policiji je prijavljena krađa drva, počinjena u prosincu prošle godine, u šumi na području mjesta Desna Martinska Ves, općina Martinska Ves, u kojoj je nepoznati počinitelj posjekao 3 stabla hrasta, čime je vlasnika šume oštetio za oko 14.600 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U noći s ponedjeljka na utorak, 10./11. veljače, u mjestu Borovac na novljanskom području, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao cigarete, alkohol i prehrambene proizvode. Od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na više tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Jučer, 11. veljače oko 16 sati, u Ulici kralja Zvonimira u Sisku, 36-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,89 promila upravljao tehnički neispravnim biciklom po nogostupu i pao s bicikla. U sisačkoj Općoj bolnici utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prometnih prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X