Posebna regulacija prometa zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu „Stupno“ od 12. do 15. listopada 2018. Posebna regulacija prometa zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu „Stupno“ od 12. do 15. listopada 2018.
Zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu „Stupno“ od 12. listopada u 7.00 sati do 15. listopada u 20.00 sati na snazi će biti posebna regulacija... Posebna regulacija prometa zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu „Stupno“ od 12. do 15. listopada 2018.

Zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu „Stupno“ od 12. listopada u 7.00 sati do 15. listopada u 20.00 sati na snazi će biti posebna regulacija željezničkog i cestovnog prometa.

Za prometovanje cestovnih vozila bit će zatvoren željezničko-cestovni prijelaz „Stupno“ preko državne ceste D36, na dionici Žažina – Sisak – Popovača.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će Sisak – Petrinja – Petrinjsko Novo Selište – obilaznica Petrinje – most Brest – Žažina, izvijestili su iz HŽ Infrastrukture.

 

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.