Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
sisakprvaulicago

Postani član prometne jedinice mladeži u Sisku

SISAK – Policijska uprava sisačko-moslavačka poziva sve mlade da se priključe prometnoj jedinici mladeži u Sisku. Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži i školskih prometnih jedinica, pripadnik/ca prometne jedinice mladeži može biti učenik/ca koji je navršio najmanje 16 godina života ili student/ica, primjeren/a u učenju, ponašanju i radu. Prednost će imati učenici/e i studenti/ce koji imaju položen vozački ispit.

Uz zamolbe je potrebno dostaviti:
– kratki životopis (obvezno navesti kontakt broj telefona/mobitela),
– potvrdu o školovanju,
– potvrdu od liječnika obiteljske medicine.

Zamolbe će se zaprimati od 8. do 19. lipnja, a potrebno ih je dostaviti osobno ili putem pošte u Postaju prometne policije Sisak, na adresi Sisak, I. Kukuljevića Sakcinskog kbr. 247. Zamolbe dostavljene izvan roka ili s nepotpunom dokumentacijom, neće se razmatrati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X