Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
IMG_3064_privreda

Potražili smo odgovor. Vode nije bilo zbog sanacije puknuća u Srnakovoj ulici

PETRINJA – Zbog sanacije kvara jučer je bez vode ostao centar grada. Što se to dogodilo pojasnio nam je voditelj proizvodnje vode Zdravko Perković iz Poduzeća “Privreda”.

„Zbog izvanredne sanacije lomova u Srnakovoj ulici na vodoopskrbnom cjevovodu, centar Petrinje je ostao bez napajanja vodom za piće. Nakon saniranja vodovoda obavljeno je ispiranje vodoopskrbnog cjevovoda. Nakon toga radnici Privrede su obavili kontrolu vode. Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije je uzeo nekoliko uzoraka vode za piće. Potrošaći će biti pravovremeno obaviješteni o rezultatima analiza. Molimo cijenjene potrošače da poštuju naputke Zavoda za javno zdravstvo i Privrede d.o.o.“

Perković je dodao kako su za sutra najavljeni dodatni radovi. Tako će i u subotu 9. studenog bez vode, od 7 do 12 sati biti dio građana. Vode neće imati Nazorova, Turkulinova, Gajeva sa svim pripadajućim odvojcima, Držićeva, Mihanovićeva, Hanžekova, Reljkovićeva, Carekova, Mile Wood, Radićeva do Ulice Gromova, dio grada desno od Radićeve, Ulica Otona Kučere do pruge, Srnakova, dio od Petrinjčice prema gradu i niz drugih ulica u centru.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X