Potres od 3,3 po Richteru ponovno zatresao i Petrinju Potres od 3,3 po Richteru ponovno zatresao i Petrinju
PETRINJA – Nešto prije 19 sati seizmografi su zabilježili potres od 3,3 prema Richteru u blizini granice sa Bosnom i Hercegovinom. Točnije, potres je... Potres od 3,3 po Richteru ponovno zatresao i Petrinju

PETRINJA – Nešto prije 19 sati seizmografi su zabilježili potres od 3,3 prema Richteru u blizini granice sa Bosnom i Hercegovinom. Točnije, potres je zabilježen 69 kilometara južno od Zagreba, 38 kilometara jugozapadno od Siska i 10 kilometara sjeveroistočno od Vrnograča u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Potres je bio na dubini od 2 kilometra, a kao što smo napisali, magnituda potresa iznosila je 3,3 prema Richteru te se mogao osjetiti i na petrinjskom području. Za sada nema podataka o materijalnoj šteti.

Podsjetimo, prije samo dva mjeseca potres identične jačine osjetio se također na našem području.

Potres jačine 3.3 prema Richteru osjetio se i u Petrinji

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.