Povijesna snimka našeg Tote o ulasku u oslobođenu Petrinju  (AUDIO) Povijesna snimka našeg Tote o ulasku u oslobođenu Petrinju  (AUDIO)
PETRINJA  – Na današnji dan prije 22 godine, nakon hrvatskih branitelja i osloboditelja Petrinje, uz posebne dopusnice i novinari su mogli ući u oslobođeni... Povijesna snimka našeg Tote o ulasku u oslobođenu Petrinju  (AUDIO)

PETRINJA  – Na današnji dan prije 22 godine, nakon hrvatskih branitelja i osloboditelja Petrinje, uz posebne dopusnice i novinari su mogli ući u oslobođeni grad. Jedan od prvih koji je to učinio je i naš umirovljeni djelatnik Petrinjskog radija Antun Petračić- Toto.

Snimku njegove autentične jednosatne reportaže  u kojoj s puno osjećaja, ljubavi i uzbuđenja opisuje riječima ono što je vidio nakon  četiri godine progonstva možete poslušati u programu Petrinjskog radija od 17 sati, ali i ovdje na Portalu 53.

oslopet17tekst

Toto je razgovarao s brojnim braniteljima, a uz njega je bio i sadašnji gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović, iz čijeg je automobila Toto i snimao ovu povijesnu i neponovljivu reportažu.

 

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.