Povratak djece s ljetovanja u Skradinu Povratak djece s ljetovanja u Skradinu
PETRINJA – Prošloga tjedna 45-ero djece s pet voditelja otišlo je na ljetovanje u Skradin, a nakon sedam dana provedenih na ljetovanju, uslijedio je... Povratak djece s ljetovanja u Skradinu

PETRINJA – Prošloga tjedna 45-ero djece s pet voditelja otišlo je na ljetovanje u Skradin, a nakon sedam dana provedenih na ljetovanju, uslijedio je i povratak kući. Djeca nisu mogla sakriti suze zbog rastanka od novih prijatelja, a kako nam je potvrdila jedna od voditeljica Seliha Ferenčak, na ljetovanju su stečena brojna nova prijateljstva.

„Sada smo baš komentirali kada smo polazili, doslovce ta djeca se nisu baš poznavala. Sada prilikom povratka to su suze. Ja sam isto ostala bez teksta, zatečena. Zadovoljni smo, prezadovoljni smo“, kazala je Ferenčak te podsjeća kako je izgledao jedan njihov dan tijekom ljetovanja.

„Od dizanja u 6:30 ili 7:00 sati, imali su potom tjelovježbu, potom doručak, poslije doručka Školu plivanja, dva puta po 45 minuta. Ručak je bio oko 13 sati, a potom dječje radionice do 15 sati. Poslije 15 sati su imali malo odmora, a od 16 sati odlazak na plažu, ponovno Škola plivanja. Poslije toga su imali večeru, a nakon večere obaveze sportske igre i brojna natjecanja“, istaknula je Ferenčak.

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović je kazao kako je vidljivo da su nakon ovog ljetovanja stvorenja nova prijateljstva i nova društva. „Ja se zahvaljujem prije svega svima onima koji su ovo organizirali, Gradu Zagrebu, gradonačelniku Milanu Bandiću, ovoj cijeloj ekipi koja je to odradila. Mislim da smo napravili dobro djelo. Treba živjeti za sljedeće susrete, za sadržaje koji će oplemeniti život nekih skupina u našem gradu, da vide more. Djeca su radosna. Tu radost je najvažnije vidjeti na licima“, istaknuo je Dumbović koji je na kraju kazao da je važno da su se sretno vratili i da ih je tijekom ljetovanja poslužilo dobro vrijeme. Također je istaknuo kako se nada da će ovo ljetovanje djeci ostati u trajnom sjećanju.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.