Požar u obiteljskoj kući u Sisku, krađa novčanika u rekreacijskom klubu Požar u obiteljskoj kući u Sisku, krađa novčanika u rekreacijskom klubu
SISAK – U večernjim satima u utorak, 10. srpnja, u obiteljskoj kući u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku, u kupaonici je prilikom postavljanja instalacija... Požar u obiteljskoj kući u Sisku, krađa novčanika u rekreacijskom klubu

SISAK – U večernjim satima u utorak, 10. srpnja, u obiteljskoj kući u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku, u kupaonici je prilikom postavljanja instalacija za centralno grijanje izbio požar. Naime, rezanjem metalnih cijevi došlo je do iskrenja te su iskre na jednom mjestu ušle u međuprostor između vanjske i unutarnje oplate, nakon čega se razvio gust dim, dok otvorenog plamena nije bilo. Žarište su ugasili vatrogasci sisačke Javne vatrogasne postrojbe, a uslijed navedenog tinjanja oštećen je vanjski zid kupaonice.

Policija je izvijestila i kako je u utorak, 10. srpnja u prijepodnevnim satima, na Trgu grada Heidenheima u Sisku nepoznati počinitelj u sportskom rekreacijskom klubu 17-godišnjaku ukrao novčanik s novcem i njegovim osobnim dokumentima. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na nekoliko stotina kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

U svom izvješću policija navodi i kako je zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama provedeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 18 i 24 godine. Njih se sumnjiči da su početkom travnja na livadi u Kutini posadili dvije stabljike indijske konoplje, koje su pronađene te je jedna bila visoka 220, a druga 202 centimetra. Po sudskom nalogu je u utorak, 10. srpnja obavljena pretraga njihovog doma, kojom je prilikom pronađena i oduzeta vrećica sa 10,40 grama marihuane i 43 sjemenke indijske konoplje. Marihuana, sjemenke i pronađene stabljike su oduzete, a osumnjičeni će zbog navedenog djela biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, dok će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga protiv njih prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

 

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.