Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Pozlilo mu, pao s traktora i zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život

MARTINSKA VES – U mjestu Jezero Posavsko u Općini Martinska Ves, jučer 8.lipnja oko 17 sati dogodio se nesretni slučaj u kojem je muškarac teško ozlijeđen. Do nesreće je došlo kada je 66-godišnjaku za vrijeme košnje trave s traktorskom kosom pozlilo uslijed čega je pao pod zadnji kotač traktora koji je prešao preko njega. Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

U razdoblju od 8. svibnja do 8. lipnja u Ulici Ivana Meštrovića u Sisku, nepoznati je počinitelj iz podruma stambene zgrade ukrao zaključani bicikl 29-godišnje vlasnice. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Građanin je policiji u Dvoru dragovoljno predao 41 komad puščanog streljiva i ručnu bombu, dok je građanin sisačkoj policiji dragovoljno predao pet ručnih bombi i kilogram vojnog eksploziva TNT. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, neće snositi sankcije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI