Poznate okolnosti jučerašnje teške prometne nesreće u Gori Poznate okolnosti jučerašnje teške prometne nesreće u Gori
GORA – U subotu, 7. srpnja oko 16.50 sati u mjestu Gora dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. 71-... Poznate okolnosti jučerašnje teške prometne nesreće u Gori

GORA – U subotu, 7. srpnja oko 16.50 sati u mjestu Gora dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. 71- godišnji muškarac upravljao je osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka i u jednom trenutku, iz neutvrđenog razloga, autom počeo krivudati po cesti, da bi sletio udesno u odvodni kanal, a potom u prevrtanju vozilom udario u betonski stup javne rasvjete, gdje se zaustavio.

Tijelo smrtno stradaloga prevezeno je u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi uzrok njegove smrti, a policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće proslijediti izvješće.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.