Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
đalskoga

Poznati detalji jučerašnje prometne nesreće u Petrinji

PETRINJA – Na raskrižju Ulice Ksavera Šandora Đalskog, Ulice Ante Kovačića i Ulice dr.Ivana Ribara u Petrinji, jučer oko 15 sati i 15 minuta dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač teže ozlijeđen. Naime, nesreću je izazvao 56-godišnjak iz Gline koji je pod utjecajem alkohola od 1,22 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake Ulicom Ksavera Šandora Đalskog udario u rasvjetni stup.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozilom Hitne medicinske pomoći je prevezen u Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić u Sisku gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

U protekla 24 sata na prometnicama naše županije policija je evidentirala četiri prometne nesreće, od čega dvije na području Siska te po jedna na području Kutine i Petrinje. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je teže ozlijeđena, a jedna osoba lakše, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI