Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Image00016

Prva adventska svijeća upaljena i u Mošćenici

MOŠĆENICA – Na Trgu hrvatskih braniteljica u Mošćenici postavljen je adventski vijenac, te je ove nedjelje upaljena i prva adventska svijeća, simbol nade. Vijenac je za vrijeme samoizolacije izradila članica Vijeća Mjesnog odbora Mošćenica, ujedno i vjeroučiteljica Josipa Radišić.

„Paljenju svijeće uz mjere i preporuke epidemiologa, prisustvovalo je nekoliko članova Vijeća i stanovnika. U ovo vrijeme koronavirusa, važno nam je bilo zadržati običaj pa iako, za razliku od prošle godine kada su nam svirali mali tamburaši HKUD Mošćenica i kada su djeca iz škole izvela prigodan program, ove godine nismo radili dodatni program, sve je obilježeno skromno ali sa radošću i nadom u bolja vremena“, ističu iz Vijeća Mjesnog odbora Mošćenica.

Dodat ćemo na kraju kako je prigodni blagoslov i molitvu predvodio Damir Ceković, župnik Župe Preobraženja Gospodnjeg u Petrinji.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X