Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
pss-mnk-p

Predsjednik PSS-a i tajnik MNK „Petrinjčica“ posjetili Sisačko-moslavačku županiju

SISAK – U posjeti županu Sisačko-moslavačke županije Ivi Žiniću bili su predsjednik Petrinjskog sportskog saveza Marko Badrić i tajnik MNK „Petrinjčica“ Goran Orešković.

U razgovoru sa županom i njegovim zamjenikom Romanom Rosavcem otvorene su mnoge teme vezane uz trenutnu problematiku, te su dogovorene smjernice za nastavak daljnje suradnje.

„Županu smo uručili prigodne darove, trenirku i klupske suvenire, te kao počasnom članu, novu člansku iskaznicu kluba. Prezentirali smo i novi projekt pod nazivom “Druga liga je prva liga”, na kojem ćemo zajedničkim snagama raditi na njegovoj realizaciji.“ – kazao je nakon posjete Goran Orešković.

Ovim putem zahvaljuju se županu Ivi Žiniću i njegovom zamjeniku Romanu Rosavcu na prijamu.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X