NeraValentinovo
U produkciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak u petak, 22. rujna u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma Petrinja igra predstava Vjekoslava... Predstava Dnevnik malog Perice u Hrvatskom domu

U produkciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak u petak, 22. rujna u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma Petrinja igra predstava Vjekoslava Majera Dnevnik malog Perice.

Komedija je to  o odnosima velikih emocija – ljubavi i mržnje, priča o galerijama svakodnevnih ljudi s kojima i među kojima živimo, pjevamo, radujemo se i tugujemo. Glavnina radnje odvija se u stanu obitelji Šafranek, njihovom dvorištu, obližnjoj kavani, a zaplet započinje kada u život obitelji Šafranek uleti gospodin Fulir i poremeti odnose cijele obitelji. Režiju potpisuje Silvije Vadla, a igraju Željka Marelj, Marijana Barišić, Marko Nedug, Silvije Vadla, Maks Heineman, Nina Prangovski, Blaženka Vrbanac, Anita Čalić, Zoran Osmanlić, Bojan Dunaj, Dejan Devetak, Mladen Knežević, Branko Kužnar, Darko Priljević i Stjepan Milatović. Ulaz besplatan.

plakatperica (2)

 

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.