Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
mla-mak

Prekinut pobjednički niz Mladosti – Maksimir bolji u prijateljskom ogledu

PETRINJA – U sklopu priprema za proljetni nastavak Treće hrvatske nogometne lige – Središte snage su odmjerili prvenstveni suparnici, petrinjska Mladost i zagrebački Maksimir, a gosti su bili uspješniji s 3:2.

Rezultatski gledajući svakoj momčadi pripalo je po jedno poluvrijeme, s time da su Zagrepčani bili efikasniji za jedan pogodak.

Petrinjci su došli u vodstvo u 6. minuti kada je Dumbović s desne strane pronašao Abramovića pred gostujućim vratima kojem nije bilo teško zatresti mrežu vratara Javora, koji je u 35. minuti bio i sukrivac drugog domaćeg pogotka kada je loše ispucao loptu od svojih vrata gdje ju je na desnoj strani, na rubu kaznenog prostora zaustavio Mihaljević i u nastavku akcije u prigodi se našao Dumbović koji u konačnici nije propustio poentirati.

U drugom dijelu, kada se izmijenilo i igračko stanje na terenu, kada su zaigrali i ostali igrači iz oba kadra, gosti su u desetak minuta uspjeli preokrenuti rezultat, a počelo je u 57. minuti kada je Mohač izveo slobodni udarac s lijeve strane uputivši loptu na suprotnu gdje je pred domaćim vratima najviši bio Kondres i glavom je skrenuo u mrežu. Tri minute kasnije došlo je do poravnanja rezultata iz kaznenog udarca preko Krznara jer je prethodno Lovrić rukom blokirao udarac na rubu, ali unutar kaznenog prostora. Konačni rezultat postavio je Špišić u 65. minuti poentiravši na ubačaj Bešlića s desne strane pred domaća vrata.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI