Preko granice pokušao prenijeti drogu i omamljujuća sredstva Preko granice pokušao prenijeti drogu i omamljujuća sredstva
HRVATSKA KOSTAJNICA – Na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Hrvatska Kostajnica, na ulazu u Republiku Hrvatsku je 20. rujna... Preko granice pokušao prenijeti drogu i omamljujuća sredstva

HRVATSKA KOSTAJNICA – Na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Hrvatska Kostajnica, na ulazu u Republiku Hrvatsku je 20. rujna oko 9.30 sati pristupio 29-godišnji državljanin Njemačke, upravljajući osobnim automobilom njemačkih registracija.

Obavljenom graničnom kontrolom te pregledom prtljage u vozilu je pronađen sprej s nadražujućom tvari, elektroparalizator, tri vrećice sa sedam grama marihuane, vrećica sa gramom hašiša i mašinica za mljevenje marihuane. Sve pronađeno je oduzeto, a njemačkom državljaninu su zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečena novčana kazna od 8000 kuna.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.