Prelog nadigrao Petrinju Prelog nadigrao Petrinju
PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 4. kolu Druge hrvatske rukometne lige – sjever, ugostili su momčad Preloga od koje su poraženi 38:31. Do desete... Prelog nadigrao Petrinju

PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 4. kolu Druge hrvatske rukometne lige – sjever, ugostili su momčad Preloga od koje su poraženi 38:31.

Do desete minute rezultat se „lomio“ na jednu ili drugu stranu, a onda su gosti počeli stvarati razliku koja je Petrinjcima postala nedostižna i na poluvremenu je iznosila visokih osam pogodaka (15:23) i koju su u drugom dijelu samo održavali. U posljednjih pet minuta susreta Petrinjci su uspjeli doći i do podnošljivih -4, ali kada je trebalo učiniti daljnji iskorak nije bilo snage, ali ni sreće jer u tim trenucima jedna pogođena vratnica i izgubljena lopta na sredini igrališta omogućili su gostima da mirno odrade završnicu.

Uz sve to domaći su, zbog ozljeda, bili lišeni pomoći i dvojice bitnih igrača, naime vratar Draženko Pranjić, unatoč pokušajima nije ni započeo utakmicu, dok je Marko Pucović odradio tek nekoliko uvodnih minuta.

U slijedećem, 5.kolu, rukometaši Petrinje će gostovati u Zagrebu kod momčadi ZG Dubrave.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.