Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Pretragom kuća pronađeno oružje i ubojita sredstva  

BRESTAČA – Jučer, 12. veljače, po nalogu suda, u mjestu Brestača na novljanskom području, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 39-godišnjeg muškarca te je pronađeno i oduzeto improvizirano vatreno oružje ručne izrade tzv. kubura, kumulativna mina, topnička granata, dvije ručne bombe, kilogram barutnog punjenja i 109 komada raznog puščanog i pištoljskog streljiva.

 

Istoga dana, po nalogu suda, u mjestu Srednja Meminska, općina Majur, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 39-godišnjeg muškarca te je pronađena i oduzeta poluautomatska puška i pet streljiva. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari isti će biti kazneno prijavljeni nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI