Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
kocijazdravljagore

Prijavite se za korištenje kućice na manifestaciji „Lokalna hrana na lokalnom stolu“

PETRINJA – Grad Petrinja je raspisao Javni poziv za podnošenje prijava za korištenje kućica na manifestaciji „Lokalna hrana na lokalnom stolu 2020. godine“. Na temelju ovog Javnog poziva, dodjeljuje se na korištenje osam montažnih kućica na Trgu hrvatskih branitelja za potrebe održavanja manifestacije u organizaciji Grada Petrinje tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i rujna ove godine.

Svrha održavanja manifestacije „Lokalna hrana na lokalnom stolu“ je pomoći poljoprivrednim proizvođačima s područja Petrinje uslijed krize COVID-a 19, stvaranjem povoljnijih poslovnih uvjeta za plasman proizvoda na tržištu. Stoga Grad Petrinja poziva sve lokalne proizvođače prehrambenih proizvoda da podnošenjem prijava iskažu interes za korištenje montažnih kućica tijekom održavanja manifestacije.

Prijavitelji mogu biti osobe koje proizvode vlastite poljoprivredne proizvode, odnosno obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva i imaju sjedište na području Grada Petrinje. Potpune prijave za dodjelu na korištenje montažnih kućica, zajedno s dokumentacijom, dostavljaju se Gradu Petrinji osobno u pisarnici Grada Petrinje ili putem elektroničke pošte na [email protected] i [email protected].

Javni poziv je otvoren za sve vrijeme trajanja manifestacije, a prijaviteljima koji ostvare pravo na korištenje montažnih kućica u vrijeme održavanja manifestacije, zabranjeno je kućice dati na korištenje trećim osobama ili na drugi način istima raspolagati. Sve dodatne informacije oko ovog Javnog poziva, kao i potrebnu dokumentaciju, potražite na web stranicama Grada Petrinje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X