Prijavljen zbog krivotvorenja isprave Prijavljen zbog krivotvorenja isprave
NEBOJAN – U utorak, 9. listopada oko 9 sati, u mjestu Nebojan na području Petrinje, zaustavljen je osobni automobil Daihatsu Terios kojim je upravljao... Prijavljen zbog krivotvorenja isprave

NEBOJAN – U utorak, 9. listopada oko 9 sati, u mjestu Nebojan na području Petrinje, zaustavljen je osobni automobil Daihatsu Terios kojim je upravljao 48-godišnjak. Utvrđeno je da vozilo nije registrirano te da se na njemu nalazile nepripadajuće privremene njemačke registracijske pločice.

Vozilo i pločice su oduzeti, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 48-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave, kao i optužni prijedlog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok su mu djelatnici Carine izdali prekršajni nalog temeljem Zakona o posebnom porezu na motorna vozila.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.