Prijavljeni zbog nezakonitog ribolova Prijavljeni zbog nezakonitog ribolova
KUTINA – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca u dobi od 48, 50 i 58 godina, utvrđeno je da su 5. prosinca na rijeci... Prijavljeni zbog nezakonitog ribolova

KUTINA – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca u dobi od 48, 50 i 58 godina, utvrđeno je da su 5. prosinca na rijeci Lonji u predjelu Parka prirode Lonjsko Polje, uporabom agregata i električne energije nedozvoljeno izlovili oko 15 kilograma ribe (štuke i šarane). Sva trojica su kazneno prijavljena zbog protuzakonitog lova i ribolova.

Tijekom kriminalističkih istraživanja po nalogu suda je na kutinskom području pretražena kuća 50-godišnjaka. Pretragom je pronađena i od njega oduzeta automatska puška i 390 komada raznog streljiva te je kazneno prijavljen i zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.