Prijetio 21-godišnjakinji i protupravno joj oduzeo slobodu Prijetio 21-godišnjakinji i protupravno joj oduzeo slobodu
HUSAIN – U subotu, 11. svibnja između 21 i 22 sata u mjestu Husain, muškarac u dobi od 31 godinu je u kući nakon... Prijetio 21-godišnjakinji i protupravno joj oduzeo slobodu

HUSAIN – U subotu, 11. svibnja između 21 i 22 sata u mjestu Husain, muškarac u dobi od 31 godinu je u kući nakon verbalnog sukoba fizički napao 21-godišnjakinju, prijeteći joj te ju zaključao u kući, uzevši njen mobilni telefon. Oštećena je uspjela iskoristiti priliku, pobjeći iz kuće kroz prozor i o svemu obavijestiti policiju.

U ovom događaju ona je lakše ozlijeđena. Osumnjičeni je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojega je uz kaznenu prijavu zbog prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.