Prikupljeno 65 doza krv, održana peta akcija dobrovoljnog darivanja krvi Prikupljeno 65 doza krv, održana peta akcija dobrovoljnog darivanja krvi
PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja održalo je u svojim prostorijama u Turkulinovoj 7 petu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi na koju se... Prikupljeno 65 doza krv, održana peta akcija dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja održalo je u svojim prostorijama u Turkulinovoj 7 petu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi na koju se odazvalo 80 građana, a prikupljeno je ukupno 65 doza krvi, od čega 61 doza od muškaraca i četiri doze od žene. Kako ističu iz Gradskog društva Crveni križ Petrinja, po prvi puta krv su darovala tri muškarca i jedna žena.

„Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja se zahvaljuje svim darivateljima, kao i onima koji su željeli dati krv, no nisu uspjeli. Doista cijenimo vaš trud i nadamo se da vas to neće obeshrabriti te da se vidimo na idućoj akciji“, poručuju iz Gradskog društva Crveni križ Petrinja.

Iduća akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će održana 5.rujna ove godine u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ i to za pripadnice i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske, dok je sljedeća akcija za građane planirana 11.studenoga ove godine u prostorijama Gradskog društva Crveni križ Petrinja.

Foto:Arhiva

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.