Prilikom otklanjanja zastoja pištolja ozlijeđene četiri osobe Prilikom otklanjanja zastoja pištolja ozlijeđene četiri osobe
MAHOVO  – Na proslavu u mjestu Mahovo sinoć oko 23 sata, 39-godišnjak je u dvorištu iz pištolja za kojeg posjeduje oružni list za držanje... Prilikom otklanjanja zastoja pištolja ozlijeđene četiri osobe

MAHOVO  – Na proslavu u mjestu Mahovo sinoć oko 23 sata, 39-godišnjak je u dvorištu iz pištolja za kojeg posjeduje oružni list za držanje i nošenje, u zrak ispalio više hitaca nakon čega je pištolj zaštekao. Prilikom otklanjanja zastoja pištolja, ispalio je dva hica prema okupljenim ljudima pri čemu su četiri osobe ozlijeđene u predjelu potkoljenica.

Njima je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici te su trima osobama u dobi od 18, 26 i 61 godinu, utvrđene lake tjelesne ozljede, dok su četvrtoj osobi, 29-godišnjaku, utvrđene teške tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođene u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom 39-godišnjak, kojem je alkotestiranjem izmjereno 0,82 promila, je uhićen te se provodi kriminalističko istraživanje.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.