Prilikom postupanja fizički napadao i vrijeđao policijske službenike Prilikom postupanja fizički napadao i vrijeđao policijske službenike
PETRINJA -U nedjelju, 20. siječnja oko 4 sata i 40 minuta, policijski službenici su prilikom kontrole prometa na Trgu dr. Franje Tuđmana u Petrinji... Prilikom postupanja fizički napadao i vrijeđao policijske službenike

PETRINJA -U nedjelju, 20. siječnja oko 4 sata i 40 minuta, policijski službenici su prilikom kontrole prometa na Trgu dr. Franje Tuđmana u Petrinji zaustavili osobni automobil sisačkih registracija, kojim je upravljao 31-godišnjak.

“Nakon što su mu policijski službenici alkotestiranjem utvrdili 1,73 promila alkohola te mu rekli da s njima pođe u policijsku postaju, isti je počeo vikati i vrijeđati policajce, koji su ga uz primjenu sredstava prisile uhitili.

U policijskoj postaji je 31-godišnjak nastavio s nasilnim ponašanjem i pružanjem otpora te je prilikom smještaja u posebnu prostoriju jednog policijskog službenika udario te ga ozlijedio, dok je drugoga pokušao udariti.

Zbog počinjenog kaznenog djela prisila prema službenoj osobi isti će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, a nadležnom sudu će zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega biti podnijet optužni prijedlog”, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.