Problem klizišta u Voćarskoj ulici Problem klizišta u Voćarskoj ulici
PETRINJA – Nakon što su obavljeni završni radovi na magistralnom cjevovodu od Petrinje do Lekenika, odnosno asfaltiranje Voćarske ulice, na tom prostoru, pokraj groblja... Problem klizišta u Voćarskoj ulici

PETRINJA – Nakon što su obavljeni završni radovi na magistralnom cjevovodu od Petrinje do Lekenika, odnosno asfaltiranje Voćarske ulice, na tom prostoru, pokraj groblja sv.Trojstva, uočen je novi problem.

„Svaki novi posao otvara neke nove poslove i neke nove brige, a problematično je postalo klizište u blizini ceste zato što je ugroženo stanovništvo, odnosno obiteljska kuća. S jedne strane moramo vidjeti što napraviti jer se radi o gradskoj cesti koja je sama po sebi uska i ne može biti šira nego što je. Morat ćemo malo proširiti prostor i osigurati zbog opasnog klizišta koje će dalje ugroziti i ovu cestu, odnosno postoji mogućnost njenog urušavanja. Morat ćemo napraviti projekt sanacije, geomehaničkog istraživanja, ali ćemo morati i jedan dio „podbočiti“ na kvalitetan i stručan način tako da u budućnosti nemamo problema i onda ćemo staviti točku na „i“ što se tiče Voćarske ulice.“ – ukazao je na problem petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović tijekom obilaska.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.