Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Prometna nesreća u Krležinoj, vozio s 1,14 promila

PETRINJA – U Ulici Miroslava Krleže u Petrinji jučer oko 20 sati i 15 minuta dogodila se prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 56-godišnji vozač iz Petrinje, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,14 promila. On je uslijed nekretanja sredinom prometne trake udario u stup dvorišne ograde koji je oštetio. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je naknadno pronađen.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su tri kaznena djela. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Siska, Gline i Gvozda. Počinjene su po jedna teška krađa, prijetnja i krađa. Na prometnicima se dogodilo pet prometnih nesreća i to dvije na području Petrinje, te po jedna na području Siska, Kutine i Gline u kojima je nastala samo materijalna šteta.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X