Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Prometna nesreća u Mošćenici s ozlijeđenim osobama

MOŠĆENICA – U Mošćenici se jučer 13. srpnja oko 16 sati dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću je izazvao 40-godišnjak s područja Petrinje koji je upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija krećući se Ulicom Ante Starčevića, dok se u vozilu kao putnica nalazila 35-godišnjakinja.

On je uslijed ne držanja potrebitog razmaka, prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio teretnog vozila slovenskih nacionalnih oznaka kojim je u lijevo skretao 31-godišnjak, dok se u vozilu kao putnik nalazio 19-godišnjak.

Sudionici ove prometne nesreće su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni vozilom Hitne medicinske pomoći u sisačku Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić, gdje su 35-godišnjakinji konstatirane teške tjelesne ozljede, a ostalima lakše.

Protiv 40-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Preminuo je Rajko Dujmić

Od posljedica prometne nesreće preminuo je jedan od najvećih glazbenika i skladatelja u povijesti naših

X