Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Prometna nesreća u Radićevoj ulici, vozio sa 1,34 promila

PETRINJA – U nedjelju 5.srpnja oko 22 sata u Ulici Stjepana Radića u Petrinji dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 58-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija.

On je uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smješten je u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Policija je tijekom vikenda u mjestu Ponikvari zaustavila 55-godišnjaka koji je vozio sa 2,16 promila, dok je u Sisku zaustavila 40-godišnjaka koji je vozio pod utjecajem alkohola od 1,68 promila. U Donjoj Gračenici policija je zaustavila 33-godišnjaka koji je vozio sa 2,13 promila, a u Sisku je zaustavila 39-godišnjaka koji je vozio sa 2,30 primila.

Od prometnih prekršaja policija je u svom izvješću još izdvojila i prekršaj prekoračenja najveće dopuštene mase. Naime, u subotu 4.srpnja na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen ej osobni automobil švicarskih registracija kojim je iz smjera Zagreba, brzinom od 204 kilometra na sat upravljao 24-godišnji državljanin Švicarske. Zbog navedenog prekršaja vozač je kažnjen kaznom od 5000 kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije na području Hrvatske u trajanju od tri mjeseca.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X