Pronađen vozač koji je pobjegao s mjesta prometne nesreće Pronađen vozač koji je pobjegao s mjesta prometne nesreće
SISAK – Tijekom protekla 24 sata ( 5./6. prosinca 2017. ) na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su tri kaznena djela od kojih su... Pronađen vozač koji je pobjegao s mjesta prometne nesreće

SISAK – Tijekom protekla 24 sata ( 5./6. prosinca 2017. ) na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su tri kaznena djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Sva tri kaznena djela počinjena su na području Siska, a počinjene su dvije krađe i jedno oštećenje tuđe stvari.

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira fizičkim sukobom na području Hrvatske Kostajnice, za koje su prijavljena dva počinitelja.

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Petrinje i jedna na području Kutine. U jednoj nesreći s ozlijeđenim osobama na području Petrinje jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći također na području Petrinje vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.