Pronađena neeksplodirana ubojita sredstva, iz šume na području Lekenika ukradena hrastova stabla Pronađena neeksplodirana ubojita sredstva, iz šume na području Lekenika ukradena hrastova stabla
U ponedjeljak, 11. veljače, evidentirana su tri pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava, izvijestila je danas PU sisačko-moslavačka. Tako je u Glini građanin čisteći staru kuću... Pronađena neeksplodirana ubojita sredstva, iz šume na području Lekenika ukradena hrastova stabla

U ponedjeljak, 11. veljače, evidentirana su tri pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava, izvijestila je danas PU sisačko-moslavačka. Tako je u Glini građanin čisteći staru kuću pronašao ručnu bombu. U mjestu Dužica, na području Lekenika, također prilikom čišćenja garaže pronađene su tri ručne bombe i 500 komada streljiva, a u Puskoj, mjestu pokraj Jasenovca, građanin je rušeći stari štagalj pronašao jednu ručnu bombu. Bombe i streljivo su radi uništenja preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite.

Policija je izvijestila i kako je u razdoblju od 7. siječnja do 6. veljače nepoznati počinitelj na području Cerja Letovanićkog, u šumi 34-godišnjeg vlasnika posjekao pet hrastovih stabala te trupce odvezao, a grane ostavio na mjestu sječe. Šteta se procjenjuje na 29.534 kune. Protiv počinitelja, za kojim se traga, bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

 

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.