Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dijabetičarinaslov

Proslavi Lovrenčeva u Petrinji pridružili se i članovi Dijabetičkog društva grada Siska

PETRINJA – Proslavi Dana grada Petrinje i njezina nebeskog zaštitnika sv. Lovre, pridružili su se i članovi Dijabetičkog društva grada Siska. Na jednom od štandova u petrinjskom parku, oni su danas građanima ponudili besplatno mjerenje glukoze u krvi.

„Odaziv Petrinjaca koji su na današnji dan, 10. kolovoza došli ovdje proslaviti Lovrenčevo, pa navratili i na našu akciju, bio je više nego zadovoljavajući. Petrinjci su ovo preventivno mjerenje shvatili ozbiljno, o čemu govori i broj obavljenih mjerenja. Ukupno smo ih obavili oko 170“, otkrio je predsjednik Dijabetičkog društva grada Siska, Darko Velhes.

Uz čestitku za Lovrenčevo i tradicionalni slogan njihova Društva – „zajedno smo jači“, Petrinjkama i Petrinjcima su poručili:“Vidimo se i dogodine, u isto vrijeme!“

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI